Energetische therapie

Praktijk in Huizen, ’t Gooi (NH)

 

energetische therapie

Wat is energetische therapie

Energetische therapie is al zo oud als de mens zelf, en wordt desondanks onder ‘alternatieve therapie’ geschaard. Energetische therapie is het overbrengen van de universele energie, energie die voor eenieder beschikbaar is, maar die niet iedereen in de juiste mate kan ontvangen door blokkades in het fysieke, emotionele en energetische lichaam. Er bestaan verschillende behandelvormen van energetische therapie en elke therapeut zal zijn of haar eigen werkwijze hanteren. Centraal bij energetische therapie staat dat het zelfhelend vermogen geactiveerd wordt en blokkades worden opgeheven.

Door alles wat leeft, stroomt energie. Jezelf zien als energetisch wezen zet een heleboel mogelijkheden open die vanuit het beperkte brein onmogelijk lijken. De universele energie is oneindig en wanneer je hier in kunt tappen, kan je leven in zeer positieve zin veranderen. Een energetisch therapeut ziet de mens vanuit een holistische visie, dat wil zeggen als een geheel van body, mind en soul. Alles is met elkaar verbonden. Een klacht of ziekte geeft aan dat de natuurlijke harmonie verstoord is en de behandeling is erop gericht om het evenwicht op alle niveaus te herstellen.

Energetische therapie is een veilige vorm van therapie en kan complementair ingezet worden, naast andere alternatieve geneeswijzen of reguliere therapieën. 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het is van tevoren niet te zeggen hoeveel behandelingen er nodig zijn. Energetische therapie kan veel verandering in werking zetten, maar het lichaam kan ook tijd nodig hebben om de verschuivingen in energie te processen. Voor blijvende resultaten raad ik aan om in ieder geval 3 keer te komen.


Voor welke klachten of hulpvragen is energetische therapie geschikt?

– angststoornissen en paniekaanvallen
– slaapproblemen
– chronische vermoeidheid
– stress, burnout
– PTSS
– seksueel trauma
– zelfliefde en eigenwaarde versterken
– pijnklachten
– depressiviteit
– meer bewustzijn
– beperkende overtuigingen en patronen doorbreken

Access Bars
Ik werk naast andere behandelvormen het meest met Access Bars. Access Bars is een zachte, hands-on modaliteit die werd geïntroduceerd door Gary Douglas in de vroege jaren negentig. Het bestaat uit 32 energiebanen die door en rondom je hoofd lopen. Deze bars verbinden zich op specifieke ‘bars-punten’ en komen overeen met verschillende gebieden en aspecten van het leven. Tijdens een Access Bars sessie raakt een therapeut deze punten voorzichtig aan om de elektromagnetische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je mogelijk hebben beperkt in de betreffende levensgebieden los te laten. Wil je meer weten over Access Bars? Lees hier verder.

Wat zijn de tarieven en hoe kan ik een afspraak inplannen?
Het tarief voor een consult van ruim 75 minuten is 80 euro. Je kan een afspraak inplannen via onderstaand formulier of door telefonisch contact op te nemen via 06-11128068.

Neem contact op

Wat kan ik voor je betekenen? Stel je vraag hieronder.

06 11128068 (alleen whatsapp)

Business Centrum Huizen, Huizermaatweg 19.3

coach@saskiamarkestein.nl