Over mij

Mijn werk is mijn passie. Andere mensen inspireren en helpen bij hun bewustwordingsproces vind ik het mooiste wat er is.

Ik weet als geen ander hoe het is om te leven vanuit een beperkte versie van jezelf. Tot mijn 38ste was ik onzeker en kon ik niet goed mijn grenzen aangeven. Als hsp’er voelde ik altijd al veel, maar begreep ik weinig van de harde wereld en de mensen om mij heen. Toen ik begon met opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en energiewerk, ging ik ‘open’. Ik begrijp nu eindelijk wat ik hier kom doen en ik ervaar een innerlijke kalmte die ik iedereen van harte gun.

Ik kan jou helpen om los te laten wat niet van jou is, zodat je kan leven vanuit jouw ware zelf. Jouw essentie, die nooit verloren gaat maar wel ondergesneeuwd kan zijn onder lagen van conditionering en programmering. Ik coach, empower, geef een liefdevol maar genadeloos eerlijk zetje en behandel via de universele energie. Ik houd ervan om verschillende invalshoeken te gebruiken in mijn werk en mensen zeggen over mij dat ik spiritualiteit en bewustzijn breng met beide benen op de grond

Je kan contact met me opnemen voor heel uiteenlopende hulpvragen. Twijfel je of ik iets voor je kan betekenen? Stel je vraag via het contactformulier hieronder.

Is het nu tijd voor jou?

In liefde, 
Saskia

Je bent een prachtmens met een groot hart, je geeft veiligheid en warmte op zachte en liefdevolle wijze. Dankjewel voor wie je bent en wat je deelt. Ik voel me vandaag méér dan geweldig en dat is een wonder.’
Renate

Saskia Markestein

Saskia Markestein is spiritueel life coach, kindertolk, holistisch opvoedondersteuner en auteur van De volmaakte ouder.

Opleidingen en Trainingen
Opleiding tot Kindertolk (PresentChild methode)
Opleiding tot Body Mind Release therapeut
Mindfulness (Laudius)
Opleiding Medische Basiskennis (NOGG)
Opleiding Psychosociale basiskennis (NOGG)
Access Consciousness MTVSS Body Process
Access Bars van Access Consciousness
Mahatma Avatar van synthese (OC Academy)
De reis van de sjamaan (Definest)
Sjamanistische extractie (Definest)

Neem contact op

Stel je vraag hieronder of plan direct een consult of behandeling in via de agenda.

06 11128068 (alleen whatsapp)

coach@saskiamarkestein.nl