Holistisch Life Coach

‘In jezelf ligt heel de wereld besloten en als je weet hoe je moet kijken en leren, sta je voor de deur met de sleutel in je hand. Geen mens ter wereld kan je die sleutel geven of de deur voor je openen. Dat kan je alleen zelf doen.’
(Krishnamurti)

Als holistisch life coach benader ik (psychische) gezondheid en levensklachten – logischerwijs 😉 holistisch. Dat betekent dat ik me niet beperk tot het kijken naar een specifieke klacht. Je lichaam, geest en ziel zijn één dynamisch geheel

Hoe een sessie eruit ziet is heel verschillend. We gaan sowieso niet graven in het verleden. Ik kan mij doorgaans gemakkelijk afstemmen op jouw energie en raak daardoor snel de kern. Alle antwoorden en sleutels zitten in jou maar worden onder andere overschaduwt door je ervaringen, negatieve gedachten en belemmerende overtuigingen.

Verandering in je leven hoeft niet moeilijk te zijn en er zijn ook geen tientallen sessies nodig. 

Ik ontmoet je graag. Maak contact via onderstaand formulier of maak direct een afspraak.

In liefde, 
Saskia

Holistisch Life Coach in Huizen en omstreken (NH)

Recensie

Ik heb afgelopen dinsdag een sessie mogen ontvangen en wat was het fijn! Dank je wel voor de mooie inzichten die ik heb gekregen. Ik loop soms vast in mijn onzekerheid en oude patronen. De energie stopt dan letterlijk met stromen. Na de sessie bruiste ik van energie en ik ga nu aan de slag!
Dank je wel lieve Saskia!

Saskia Markestein

Neem contact op

Stel je vraag hieronder of plan direct een consult of behandeling in via de agenda.

06 11128068 (alleen whatsapp)

coach@saskiamarkestein.nl