Selecteer een pagina

Access Bars

Behandelingen en
Trainingen

 

Access Bars, wat is het?

Access Bars® is een prachtige behandeling voor iedereen, van baby’s tot volwassenen. De Bars zijn 32 punten op het hoofd waarin je alle gedachten, ideeën, overtuigingen, emoties en houdingen hebt opgeslagen. Vergelijk het met een harde schijf waar alles op wordt opgeslagen waar je in je leven mee te maken krijgt. Als je een Access Bars® behandeling krijgt, oftewel je bars laat nalopen, is het alsof je de delete-knop van de computer indrukt.
Tijdens een Access Bars® behandeling raakt een practitioner 32 punten op je hoofd zachtjes aan om de elektromagnetische lading van alle gedachten, ideeën, beslissingen en overtuigingen die je mogelijk hebben beperkt, los te kunnen laten.

Je begrijpt dat een harde schijf vol negatieve en belastende programmeringen jou geen fijn gevoel geeft. Access Bars® kan worden gebruikt om verandering mogelijk te maken op alle gebieden van je leven. Waarom is het voor veel mensen moeilijk om te veranderen of om vooruit te gaan? Dat heeft te maken met teleurstellingen en afwijzing. Iedere keer als er iets gebeurt in je leven wat niet zo prettig is, dan koppelen we daar een oordeel aan. Zo ontstaat een overtuiging.
Als wij in onze kindertijd herhaaldelijk hoorden wat we allemaal niet goed deden, dan is onze harde schijf geprogrammeerd met de overtuiging “Ik ben niet goed genoeg”. Deze overtuiging zit zo diep, dat maar liefst 95% van jouw handelen gebaseerd is op die overtuiging. Je zal dus minder snel stappen zetten richting iets nieuws omdat je bang bent dat je niet goed genoeg bent.

De Bars gaan over ONTVANGEN

 Alles wat jou tegenhoudt om te stralen in dit leven, zijn opgedane blokkades en beperkende overtuigingen. Er is namelijk veel meer mogelijk dan je denkt, mits je je hart open kan zetten en vrij bent om alles te ontvangen wat het leven jou te bieden heeft. Want daar gaat het bij veel mensen om: durven en kunnen ontvangen.

 De Bars gaat over het lichaam leren om te ontvangen. Ergens in je leven heb je de keuze gemaakt dat je het niet waard was om liefde te ontvangen, om in overvloed te leven of om simpelweg gelukkig te zijn met wie je bent. Access Bars® helpt je om al deze oordelen over jezelf los te laten. Het fijne is dat je er niks voor hoeft te doen: je mag lekker liggen of zitten en de Acces Bars® practitioner raakt de 32 punten aan op je hoofd waardoor je je direct heerlijk ontspannen voelt.

Wil je meer weten over Access Bars, een afspraak inplannen of de training volgen?

w

Whatsapp

Stel je vragen via whatsapp.

Maak een afspraak

Gebruik het contactformulier om een behandeling in te plannen

Access Bars Class

Ben je al bekend met Access Bars en wil je het zelf leren? Dit kan in 1 dag. Na deze dag mag je behandelingen geven en ben je officieel Access Bars Practitioner.

Access Bars Class: leer deze bijzondere drukpuntentechniek zelf geven.

Praktische informatie

Duur: 1 dag 
Voorkennis: geen
Tijd: 10:00- 18:00 
Locatie: Huizen

Na het volgen van een Access Bars® Class ben je een officiële Bars Practitioner en mag je Access Bars® sessies geven (en er geld voor vragen mocht je dat willen), meer informatie hierover krijg je in je Bars Class.

Jouw investering voor de Access Bars® Class is 300 euro inclusief btw. Deze prijs is vastgesteld door Access Consciousness® en is voor elke Bars Class hetzelfde. Als je een tweede of derde Bars Class volgt, betaal je de helft. 
Kinderen tot en met 15 jaar mogen gratis deelnemen, als ze meekomen met een betalende volwassene. Tieners van 16-17 jaar betalen de helft van de prijs.

In de prijs zitten inbegrepen: Training, koffie/thee, versnaperingen, officiële manual van Access Consciousness, certificaat.

De training gaat door bij minimaal twee deelnemers.

Heb je nog vragen?
Stuur een mail naar
saskia@hetnieuwekind.nl of bel/whatsapp naar 06-11128068

Data en aanmelden

De eerstvolgende training wordt gegeven op Zaterdag 30 januari 2021 in Huizen (NH). Meld je aan via de website www.avesa.nl of neem direct contact met mij op.

Huizen ligt in Het Gooi, (Noord-Holland) en indien je een Access Bars behandeling wil ontvangen of een Access Bars training wil volgen in Huizen of dichtbij bijvoorbeeld Almere, Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Loosdrecht, Loenen aan de vecht, Bussum, Laren, Naarden, Loosdrecht, Weesp, Baarn, Zeewolde of Lelystad, dan zit je hier goed!

Neem contact op

Stel je vraag hieronder of plan een sessie in. Je kan ook mailen naar coach@saskiamarkestein.nl

06 11128068 (alleen whatsapp)

Business Centrum Huizen, Huizermaatweg 19.3

coach@saskiamarkestein.nl

WhatsApp Direct contact via WhatsApp