Access Bars behandeling

Access Bars

Alles van het leven komt me toe met gemak, vreugde en glorie.

Access Bars is een zachte, hands-on modaliteit die werd geïntroduceerd door Gary Douglas in de vroege jaren negentig. Het bestaat uit 32 energiebanen die door en rondom je hoofd lopen. Deze bars verbinden zich op specifieke ‘bars-punten’ en komen overeen met verschillende gebieden en aspecten van het leven. Tijdens een Access Bars sessie raakt een therapeut deze punten voorzichtig aan om de elektromagnetische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je mogelijk hebben beperkt in de betreffende levensgebieden los te laten.

Access Bars heeft duizenden mensen bijgestaan om veel aspecten van hun leven te veranderen. Mensen laten weten dat hun gezondheid verbetert, ze makkelijker slapen, ze hebben het over gewichtsverlies, betere seks en betere relaties, angsten die verdwijnen, minder stress en nog veel meer…

Wil je weten wat mensen over de hele wereld over Access Bars zeggen? Lees en bekijk het hier.

"Ik weet niet wat er gebeurde, maar het was alsof de hemel openbrak.'

Noura

"De behandeling heeft me op een diepere laag geraakt. Het is iets magisch, ik doe ineens dingen anders zonder dat ik daar in mijn hoofd mee bezig ben. Het gebeurt gewoon. Ik voel me bevrijd van een last, en zo voelt het dus als je naar je eigen kern gaat. Ik heb al veel coaching gedaan maar ik heb nog nooit zo snel resultaat ervaren.

Gerda

'Ik wil je enorm bedanken voor de behandeling. Ik realiseerde mij net dat er van alles aan de gang is met mij. Het vuur laait weer op en de oude ik komt weer boven water. En inderdaad ik doe ineens dingen en voel dingen die ik hiervoor lang niet meer gedaan en gevoeld heb. In één woord WOW!'

Eva

'Depressie is weg, ik heb weer zin om te leven. Veel bewustwording op ziels-en hartsniveau. Feeling blessed en wil iedereen naar jou toe laten gaan!'

Client met PTSS

Access Bars kan ingezet worden voor heel veel situaties. Je kan een behandeling kiezen wanneer je je energetische systeem wil resetten voor meer rust in hoofd en lichaam, of wanneer je onderliggende blokkades en patronen wil doorbreken.

Een korte behandeling van 45 minuten geeft je al het gevoel dat je een ontspannen massage hebt gehad en mensen ervaren direct dat hun hoofd leeg is. Fijn voor bijvoorbeeld een belangrijke presentatie of examen, maar ook als cadeautje voor jezelf.

Boek een lange behandeling wanneer je op een diepere laag transformatie wil. Dit kan in een behandeling van 75 minuten of in een Beautiful Being Healing en Coaching consult van 105 minuten. Het is van tevoren nooit te zeggen wat een behandeling voor jou doet. Iedereen is anders, en er is geen enkele behandeling hetzelfde.

Wat mensen meestal aangeven, is dat er een gevoel van volledige ontspanning is. Veel mensen vallen in slaap of dommelen even weg. Sommige mensen ontvangen beelden, anderen voelen sensaties in hun lichaam, zoals zoemen, tintelingen, warmte, schokken of rillingen. 

De beste manier om erachter te komen hoe Access Bars voor jou zullen zijn, is om het zelf te proberen!

Stel je vraag of boek een behandeling in via onderstaand contactformulier. Je kan me ook bellen of whatsappen: 06-11128068.

access bars

Ik geef Access Bars behandelingen in mijn praktijk in Huizen (NH). Huizen ligt in de buurt van Almere, Bussum, Laren, Eemnes, Hilversum, Naarden, Loosdrecht, Amersfoort, Amsterdam en Utrecht. Ben je op zoek naar een Access Bars behandeling in de regio Utrecht, het Gooi, Amsterdam, Almere en omstreken, neem dan contact met me op.

 

access bars

Neem contact op

Wat mag ik voor jou betekenen?

06 11.12.80.68

Ambachtshuis, Ambachtsweg 46 Huizen

coach@saskiamarkestein.nl