Workshop ‘De wereld als spiegel’

Je ziet de wereld niet zoals deze is, je ziet de wereld zoals jij bent.
Jouw innerlijke belevingswereld omvat alles wat jij in je leven hebt opgeslagen aan (negatieve) overtuigingen, gevoelens, patronen en angsten. Als je onzeker bent over jezelf, zal je eerder geraakt of uitgedaagd worden door een zelfverzekerd persoon.
Alle relaties, gebeurtenissen en ontmoetingen in jouw leven zijn er om je iets te leren en om verder te groeien als mens. 

In de workshop ‘De wereld als spiegel’ wordt je duidelijker wat jouw relaties (met partner, vrienden, familie) over jou zeggen. Waarom blijf je in een relatie die niet meer voedend is? Waarom ga je nog steeds om met die vriendin ook al klikt het niet meer zo goed? Waarom ga je naar (verplichte) familiebijeenkomsten, ook al kom je er telkens uitgeblust van terug? Hoe komt het dat de relatie met je puber zo moeizaam verloopt?

Je zal tijdens en na de workshop worden uitgenodigd om bij jezelf naar binnen te kijken. Het kunnen zien van de spiegels die anderen en het leven zelf jou aanreiken, is een van de meest waardevolle tools op weg naar persoonlijke groei en zelfrealisatie.

De universele wet van de spiegel stelt dat de oorsprong van onze negatieve gevoelens ten opzichte van een ander aan ons ligt, en niet aan de ander. Dat wil zeggen, deze wet vertelt ons dat gevoelens in ons ontstaan. Tijdens de workshop doen we verschillende oefeningen die jou inzicht geven in een bestaand probleem of relatie door de wet van de spiegel te gebruiken. Je zal na de workshop het probleem of de relatie met andere ogen hebben leren bekijken en ook jouw (energetische) aandeel erin duidelijk krijgen. Door zélf iets anders te doen of los te laten, kan je de situatie transformeren.

Voor wie?

Voor iedereen die meer wil weten over de wet van de spiegel
en inzichten wil ontvangen over beperkende patronen in relaties met anderen.

Wanneer zijn de volgende workshops? 

Vrijdag 23 april 10:00 – 12:30 uur (Huizen NH)

Zaterdag 29 mei 14:00 – 16:30 uur (Huizen NH) 

Waar? 

Huizen, Ambachtshuis

Deelname

25 euro

Aanmelden

Je kan je aanmelden via de webshop van Het Nieuwe Kind (van Saskia Markestein). Klik hier om verder te gaan.

Wanneer de workshop door Coronamaatregelen niet door kan gaan, wordt de workshop online gegeven.
Er wordt geen restitutie verleend.