Het grote ontwaken

Ontwaken uit de illusie

Wat is het grote ontwaken?

Ontwaken is niet alleen op spiritueel vlak, zoals velen denken. Het diepere ontwaken gaat over het ontwaken uit (de illusie van) de matrix

Steeds meer mensen gaan vraagtekens stellen bij de manier waarop de maatschappij is ingericht. Worden we nou echt gelukkig van meer bezittingen? Zijn we echt vrij om te leven zoals wij dat willen? Krijgen kinderen de mogelijkheid om zich te ontplooien vanuit hun unieke blauwdruk

Als ik om me heen kijk, zie ik steeds meer mensen die vastlopen. De huidige maatschappij doet onze ware natuur geen eer aan. Zolang je op de automatische piloot door blijft gaan, zal er niks veranderen. Pas als je je bewust wordt, ga je inzien dat we niet bedoeld zijn om in deze ratrace te leven. De meeste mensen accepteren de matrix als iets wat nou eenmaal zo is. Maar een steeds grotere groep mensen wil bewuster gaan leven en meer vrijheid ervaren. 

De huidige crisis wordt door een groep mensen ook wel The Great Awakening genoemd. The Great Awakening is de (energetische) overgang naar een nieuw tijdperk, of zoals het ook wel genoemd wordt naar de 5de dimensie. De 5de dimensie is een wereld waarin we leven vanuit onvoorwaardelijke liefde, vrijheid, vrede en overvloed.
Vanuit verschillende stromingen wijst het erop dat deze shift van de planeet onomkeerbaar is. Met andere woorden, we gaan naar een nieuwe beschaving toe. Ben jij er klaar voor?

Verandering gaat gepaard met chaos en weerstand. dat is de fase waar we nu inzitten. De matrix brokkelt langzaam af: niets zal meer zijn zoals het was. Kun je je overgeven aan deze verandering of houd je krampachtig vast aan het oude?

Heb je het gevoel dat jouw leven op zijn kop staat omdat niks meer hetzelfde is? Grote kans dat het proces van ontwaken voor jou gestart is. 

Een transformatie- en of ontwaakproces kan heel uitdagend zijn.  Je krijgt te maken met weerstand vanuit je omgeving, misschien wel van je familie of partner. Je denkt, voelt en ervaart dingen anders en je kan door The Dark Night of the Soul gaan.

Ik begeleid mensen in verschillende fasen van het transformatieproces. Neem contact met me op voor een kennismakingsgesprek.

Neem contact op

Stel je vraag hieronder of plan een sessie in. Je kan ook mailen naar coach@saskiamarkestein.nl

06 11128068 (alleen whatsapp)

Business Centrum Huizen, Huizermaatweg 19.3

coach@saskiamarkestein.nl