Workshop Spiegelrelaties

Je ziet de wereld niet zoals deze is, je ziet de wereld zoals jij bent. Jouw innerlijke belevingswereld omvat alles wat jij in je leven hebt opgeslagen aan (negatieve) overtuigingen, gevoelens, patronen en angsten. Als je onzeker bent over jezelf, zal je eerder geraakt worden door een zelfverzekerd persoon.  Elke relatie in jouw leven is er om je iets te leren en om verder te groeien als mens. Ook in de ouder-kind relatie staat het spiegelen centraal.  

In de workshop spiegelrelaties wordt je duidelijker wat jouw intiemste relaties over jou zeggen. Waarom blijf je in een relatie die niet meer voedend is? Waarom ga je nog steeds om met die vriendin ook al klikt het niet meer zo goed?

Je zal tijdens en na de workshop worden uitgenodigd om bij jezelf naar binnen te kijken. Het kunnen zien van de spiegels die anderen en het leven zelf jou aanreiken, is een van de meest waardevolle tools op weg naar persoonlijke groei en zelfrealisatie.

Voor een fijne relatie is de eerste stap het ontdekken van de problemen en disharmonie in jezelf. Relatieproblemen los je niet op door de ander te willen veranderen en te praten over de problemen. Pas als de dynamiek duidelijk wordt die beide partners in stand houden, is er ruimte voor groei. 

Voor wie?

Voor iedereen die meer wil weten over de wet van de spiegel
en inzichten wil ontvangen over beperkende patronen in relaties met anderen.
Je kan de workshop als stel volgen, maar dat hoeft niet.

Wanneer? 

Zaterdag 12 september 14:00 – 17:00

Waar? 

Business Centrum Huizen, Huizermaatweg 19

Deelname

45 euro

WhatsApp Direct contact via WhatsApp