Selecteer een pagina

Ontspannen op het werk

 Access Bars OP LOCATIE

In 20 minuten ontspannen in je hoofd en lijf, je weer opgeladen voelen en meer ruimte hebben voor inspiratie en ideeën, kan dat? 

Ja, dat kan! 

Wanneer je druk bent in je hoofd, is het moeilijk om je te concentreren

Met een druk en vol hoofd en een lijf vol spanning is het moeilijk om geconcentreerd aan een klus of project te werken. Ontspannen op het werk is een concept wat werknemers een Energy Boost van 20 minuten geeft: direct ontspanning in hoofd én lijf met geweldige resultaten als gevolg.

“Wat bijzonder dat je het gevoel hebt dat je écht even helemaal weg bent, terwijl je toch nog
bij bewustzijn bent.”

Wat is Access Bars?®

Access Bars® is een zachte, hands-on modaliteit die werd geïntroduceerd door Gary Douglas in de vroege jaren negentig. Het bestaat uit 16 energiebanen die door en rondom je hoofd lopen. Deze bars verbinden zich op specifieke “bars-punten” en komen overeen met verschillende gebieden en aspecten van het leven. Tijdens een Access Bars® sessie raakt een behandelaar deze punten voorzichtig aan om de elektromagnetische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen makkelijker los te kunnen laten.
Het is alsof je een reset-knop in je hoofd indrukt. Deze methode wordt gebruikt voor het verwerken van trauma’s en het opheffen van blokkades, maar kan ook heel goed ingezet worden als ontspanningstherapie.

 

ENERGY BOOST VOOR MANAGERS EN TEAMLEDEN

Bedrijven zijn zich ervan bewust dat werkgeluk ook bestaat uit het fysieke welzijn van de werknemers. Spanning en stress stapelen zich snel op en dit uit zich in fysieke en emotionele klachten zoals overspanning, burnout, depressie, chronische ziektebeelden etc.

Wanneer je op tijd op de rem trapt, kunnen veel klachten voorkomen worden.

Wat zegt de oprichter van Access Bars® over Access Bars op het werk:

People in a office/business work setting have found great benefit in the work place for reducing stress, increasing productivity and general enthusiasm, problem solving, creativity with projects, improving team work and moral just to name a few things.” 

Kenmerken Access Bars

  • Wetenschappelijk bewezen dat de hersenactiviteit tijdens een Access Bars sessie vertraagt, wat zorgt voor diepe ontspanning
  • Heel prettig en laagdrempelig
  • Korte sessie voor ontspanning
  • Lange sessie voor het op een dieper niveau loslaten van de oorzaak van spanning en stress

Resultaten op het werk

  • Stressverlagend
  • Meer creativiteit en inspiratie
  • Meer energie
  • Verbetering van onderlinge samenwerkingen
  • Verhoogde productiviteit
  • Lekkerder in je vel

Wil jij ontspanning op het werk voor jezelf, het management team
en/of je teamleden?

Ontspanning als sleutel voor meer productiviteit

Contact

Phone

(31)-06 11.12.80.68

Email

coach@saskiamarkestein.nl

Addres

Bewustzijnscentrum Bala, Huizen

WhatsApp Direct contact via WhatsApp