Meesterschap in liefde

 

Lieve man of vrouw, wat is persoonlijk succes voor jou?

Ik denk dat je succesvol bent in verschillende aspecten in je leven maar niet in dat ene zo belangrijke aspect: de relatie met jezelf. Misschien ben je je nog niet bewust van het belang van deze relatie. 

Je hebt behoefte aan diepgang en waardering. Je wil worden gezien als wie je in essentie bent, en niet omwille wat je bezit of welke resultaten je behaalt. Je wil loskomen van de druk van de samenleving, familie, meningen en verwachtingen die anderen opleggen maar vooral van de eisen die je aan jezelf stelt. Het gevoel van niet goed genoeg zijn vreet energie en creëert stressgevoelens en piekergedachten.

Je vraagt je steeds vaker af is dit alles… is dit alles wat er is?

Je kunt alleen jezelf gelukkig maken.
Gek genoeg zit de grootste uitdaging vaak in zelfliefde

Het succes aan de buitenkant weegt niet af tegen de leegte van binnen. Je hebt een druk bezet leven dat er aan de buitenkant mooi uitziet maar zelfzorg, relaties en intimiteit komen op een tweede plek. Je zou dat willen veranderen maar je weet niet hoe. 

Als klein jongetje of meisje heb je geleerd dat emoties niet oké waren. Je hebt je leren aanpassen. Dat masker knelt nu. Het voorkomt dat je open en kwetsbaar in het leven kan staan.
Weet dat kwetsbaarheid geen zwakte is maar een kracht. 

Je kan pas écht voedende relaties hebben als je je 100% openstelt en eerlijk naar je eigen aandeel in relaties kan kijken. 

 

Meesterschap in Liefde is hét persoonlijke coachingstraject wat de liefde voor het leven
weer laat bloeien. 

Liefde, in de brede zin van het woord. 

Je leert je hart weer openzetten zodat je relaties een weerspiegeling zijn van de liefde in jezelf. Je leert je ego transcenderen en je blokkades op het gebied van onvoorwaardelijke liefde opheffen. 

 Het is een down to earth (groeps)coachingsprogramma met de juiste aandacht voor lichaamswerk en energiewerk. Een compleet halfjaar-programma voor wie klaar is voor meer flow en liefde in zijn of haar leven. 

Voor ouders richt dit programma zich ook op het versterken van de band met hun kinderen.  

 

Over Saskia

Ze is eigenaar van Coachingspraktijk Saskia Markestein Coaching en oprichtster van de Academie voor Bewust Ouderschap.

Saskia laat je met haar liefdevolle doch hands-on aanpak voelen dat je er mag zijn en dat je goed bent zoals je bent. Ze heeft een zuivere en krachtige energie en komt daardoor snel tot de kern.

Saskia brengt al haar gevoel en passie in haar werk en inspireert met haar liefde en bewustzijn mensen op het pad van bewustwording en persoonlijke groei. 

Geïnspireerd door het boek The Mastery of Love van Don Miguel Ruiz, heeft ze zich bekwaamd in het Meesterschap van liefde en begeleid ze mensen met hun zoektocht naar de liefde in zichzelf.

Saskia Markestein

Wil je de liefde voor het leven laten bloeien? In mei 2021 start dit programma. Er is plek voor 3 deelnemers.
Neem contact op voor meer informatie.

14 + 14 =