Meesterschap in Liefde 
Je kan alleen jezelf gelukkig maken.
Gek genoeg zit onze grootste uitdaging vaak in
jezelf liefhebben

  De samenleving leeft ons geen onvoorwaardelijke liefde voor terwijl liefde onze essentie is. De essentie die je als kind bent, in puurheid geboren. Omdat je je staande moet houden in een wereld die hard en liefdeloos aanvoelt, ontwikkel je een beschermingslaagje. Dat beschermingslaagje dient je als kind maar knelt wanneer je volwassen wordt. Want je afsluiten om geen pijn te voelen betekent je ook afsluiten voor de (universele) liefde.

Je blijft liefde en bevestiging buiten jezelf zoeken omdat je niet meer weet hoe je het in jezelf kan vinden. Je hebt een ander nodig, of een plezierige gebeurtenis, om jou het gevoel te geven dat je ertoe doet. Dat je van waarde bent.

De waarheid is… je bent van waarde, je bent altijd van waarde geweest en je zal altijd van waarde zijn.  

Meesterschap in Liefde is een unieke training die de liefde voor jezelf weer laat bloeien.

Je leert je hart weer openzetten zodat je relaties een weerspiegeling zijn van de liefde in jezelf. Je leert je ego verstillen en blokkades op het gebied van onvoorwaardelijke liefde opheffen. 

Meesterschap in Liefde is een unieke training  met de juiste aandacht voor lichaamswerk en energiewerk. Een life-changing programma voor wie klaar is voor meer flow en onvoorwaardelijke liefde in zijn of haar leven. 

You are what you believe you are.  There is nothing to do except to be just what you are.  You have the right to feel beautiful and enjoy it.  You can honor your body and accept it as it is.  You don’t need anyone to love you.  Love comes from the inside.  It lives inside us and is always there, but with that wall of fog, we don’t feel it.  You can only perceive the beauty that lives outside you when you feel the beauty that lives inside you.”

Don Miguel Ruiz

 

Over Saskia

Saskia is eigenaar van Coachingspraktijk Saskia Markestein Coaching en oprichtster van de Academie voor Bewust Ouderschap.

Saskia laat je met haar liefdevolle doch hands-on aanpak voelen dat je er mag zijn en dat je goed bent zoals je bent. Ze heeft een zuivere en krachtige energie en komt daardoor snel tot de kern.

Saskia brengt al haar gevoel en passie in haar werk en inspireert met haar liefde en bewustzijn mensen op het pad van bewustwording en persoonlijke groei. 

Geïnspireerd door het boek The Mastery of Love van Don Miguel Ruiz, heeft ze zich bekwaamd in het meesterschap van liefde en begeleid ze mensen op hun zoektocht naar de liefde in zichzelf.

Saskia Markestein

Wil je de liefde voor jezelf laten bloeien en een meester worden in liefde? Volg het unieke Meesterschap in liefde trainingsprogramma (6 maanden). Ik leer je geen methode, want er kan niks van buitenaf komen. Ik leer je dat alles in jezelf te vinden is en hoe je verbinding kunt maken met de liefde in jezelf. Liefde is je natuurlijke staat van zijn, vergeet dat nooit.
Ik werk graag met kleine groepen – er is dus plek voor max 6 deelnemers per groep. Indien gewenst, vindt er eerst een (gratis) intake plaats om te kijken of het aanbod aansluit bij jouw wensen en behoefte.

Wil je informatie over het programma ontvangen? Neem contact op via onderstaand formulier en je krijgt alle info (PDF) toegestuurd.

De volgende trainingen staan gepland

September (zaterdag): VOL
Oktober (vrijdag, 1x per maand 6 maanden lang): 3 plekken
November (woensdag, 1x per maand 6 maanden lang): 4 plekken
Januari 2022: (zondag, 1x per maand 6 maanden lang): 4 plekken

8 + 7 =