Selecteer een pagina

SPIEGELRELATIES

Volg mijn lessen SPIEGELRELATIES bij De Bewustzijn school in Amsterdam, om beter te begrijpen waarom je bepaalde mensen in jouw leven aantrekt en wat jouw meest intieme relaties over jou vertellen.
Op donderdag in de oneven weken, van 11:30 – 13:00 uur.

Tijdens deze interactieve training leer je heel veel over jezelf door de relaties die je hebt met anderen.

Je ziet de wereld niet zoals deze is, je ziet de wereld zoals jij bent. 

Jouw innerlijke belevingswereld omvat alles wat jij in je leven hebt opgeslagen aan (negatieve) overtuigingen, gevoelens, patronen en angsten. Als je onzeker bent over jezelf, zal je eerder geraakt worden door een zelfverzekerd persoon.
Elke relatie in jouw leven is er om je iets te leren en om verder te groeien als mens. Ook in de ouder-kind relatie staat het spiegelen centraal.

In de training doen we praktische oefeningen om te begrijpen wat jouw intiemste relaties over jou zeggen. Waarom blijf je in een relatie die niet meer voedend is? Waarom ga je nog steeds om met die vriendin ook al klikt het niet meer zo goed?

Je zal in de training continue worden uitgenodigd om bij jezelf naar binnen te kijken. Het kunnen zien van de spiegels die anderen en het leven zelf jou aanreiken, is een van de meest waardevolle tools op weg naar persoonlijke groei en zelfrealisatie.

WhatsApp Direct contact via WhatsApp